Kaikkonen julkaisi pamflettinsa, aikoo tehdä 2020-luvusta Keskustan vuosikymmenen

15.08.2019

Kaikkonen julkaisi pamflettinsa, aikoo tehdä 2020-luvusta Keskustan vuosikymmenen.

Keskustan puheenjohtajaksi tähtäävä Antti Kaikkonen julkaisi torstaina pamfletin, jossa hän kertoo tiestään politiikassa ja ajatuksistaan Keskustan politiikan suuntaviivoiksi tulevina vuosina. Samalla Kaikkonen avaa strategiaansa Keskustan kannatuksen nostamiseksi.

  • Keskustan profiilin ytimeen pitää tuoda kysymykset, jotka ovat keskustalaisuuden ydintä ja tämän hetken polttavia kysymyksiä: Perheiden ja lasten asiat, koulutusmahdollisuudet, kestävä luontosuhde, ja rakentavampi tapa tehdä politiikkaa. Näitä teemoja keskustalta toivotaan, näillä teemoilla puolue myös nousee.
  • Keskustan on torjuttava sekä vastuuton kulutuskeskeisyys että ilmastoahdistus, ja tuotava ympäristökeskusteluun oma kohtuuden viestinsä.
  • Samalla on pidettävä kiinni asioista, joissa Keskustaa arvostetaan: Talous- ja työllisyyspolitiikka, pienyrittäjyys, aluepolitiikka, suomalaisen ruuan puolustaminen ja isänmaan asioiden vakaa hoito.
  • 2020-luvusta tehdään Keskustan vuosikymmen. Aion tehdä Keskustasta poliittisen keskikentän johtajan, joka tuntee juurensa mutta katsoo aina eteenpäin.
  • Keskustaväki on ollut liian kauan siipi maassa. On aika palauttaa Keskustan itseluottamus.

Kaikkosen mukaan Keskustan kannatuksen kerääminen edellyttää paitsi selkeää strategiaa, myös uskottavaa poliittista johtajuutta. Keskustan johtajan pitää uskaltaa ottaa asioihin kantaa laajalti ja heittää myös koko persoonansa peliin, omia kuunnellen ja selkeää linjaa piirtäen.

  • Keskustan kestävä nousu edellyttää puolueelta aitoutta, avoimuutta ja selkeyttä. On puhuttava politiikan selkosuomea.
  • Pamfletissa kerron tieni kohti Keskustan johtoa, miten olen viime vuosikymmenten tapahtumat nähnyt ja kokenut, ja miksi tiedän nyt olevani valmis johtamaan Keskustaa.
  • En ole koskaan pelännyt astua keskustalaisten eteen omana itsenäni. Sanomani on poliittinen, aatteellinen ja lähtee ihmisestä. Uskon, että sitä Keskusta nyt kaipaa.
  • Aion laittaa kaiken peliin, mitä miehestä irti saa. Tavoitteena on tehdä 2020-luvusta Keskustan vuosikymmen, suomalaisten ja isänmaan parhaaksi, Kaikkonen toteaa.

Kaikkosen pamfletti on luettavissa täällä https://drive.google.com/open?id=1VyPf5FeBpuIEzhTVXsCsq6o4CZ-H3aCL

Lisätietoja:

Antti Kaikkonen (yhteydenotot sähköpostilla)
antti.kaikkonen@eduskunta.fi

Kampanjapäällikkö Hanna Markkanen
Puh: 0505715502
Sähköposti: markkasenhanna@gmail.com