Uutispalsta

13.2.2019Kaikkosen perinteiset ystävänpäiväkahvit 14.2.Lue lisää »12.2.2019Kaikkonen Radion YkkösaamussaLue lisää »12.2.2019Kaikkonen keskiviikkona Tietoyhteiskunta-akatemian paneelissaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:999887 kpl

Kiitos!

Share |

Maanantai 18.4.2011 klo 10:59 - Antti Kaikkonen


Mutta olipahan vaali! Kyllä perussuomalaisten vaalivoitto oli toki aistittavissa ja arvattavissa, mutta en olisi aivan näin suureen tulokseen uskonut, itse veikkailin 15-16 prosenttia. Myös Keskustan vaalitappio oli suurempi kuin odotin. Loppusuoralla päälle kaatunut Portugalin tukipaketti verotti varmasti vielä erityisesti Keskustaa. Siitä tuli iso harmi.

Politiikan vanha laki on toki sekin, että hallitusvastuu syö kannatusta. Keskusta on ollut päähallituspuolue kahdeksan vuotta. Kyllä se kannatusta nakertaa, sille ei vain mitään voi. Moni iso asia on hoidettu hyvin ja Suomi on viety yli laman. Mutta matkalle mahtuu myös epäsuosittuja päätöksiä, eikä kaikkia yhteiskunnan epäkohtia ole pystytty korjaamaan. Nyt on sitten muiden vuoro yrittää. Ei se muuten niin helppoa ole, minkä tulemme näkemään.

Olen siitä harmissani, että vaalitappion myötä menetimme monta kansanedustajan paikkaa. Monta hyvää edustajaa putosi, ja vielä useampi hyvä ehdokas jäi valitsematta.

Tappiossa pitää kuitenkin nähdä myös uuden alun mahdollisuus. Keskustan pitää hakea vauhtia oppositiosta ja kirkastaa viestiään paremman yhteiskunnan rakentamisesta. Siihen avautuu nyt mahdollisuus.

Itse aion olla aktiivinen kansanedustaja ja nostaa erityisesti oman alueeni Uudenmaan asioita esiin - toimia sen linjan mukaisesti minkä vaalien alla olen kertonut. Ei ole tarvetta kääntää takkia tälläkään kertaa.

Mutta nyt pitää hieman huilia. Itsellänikin on juuri nyt vaalipäivän jälkeisenä aamuna takki aika tyhjänä. Erilaisia vaalitilaisuuksia oli yli 200 ja univelkaakin on kertynyt. Tänä vuonna ei ole ollut ensimmäistäkään vapaata viikonloppua, ja viimeisesti vapaapäivästäkin on jo kuukausia. Voi sanoa, että olen antanut kaikkeni. Ja sehän riitti.

Haluan vielä todella kiittää kaikkia äänestäjiäni ja niitä, jotka ovat olleet tavalla tai toisella hankkeessamme mukana. Yksin en olisi tähän pystynyt. Tiedän myös, että eri puolella Suomea on ollut moni ystävä peukut pystyssä. Kiitos siitä ja kiitos myös kaikista onnitteluviesteistä.

Tämä ei ollut helppo juttu ja vaikeuksiakin on ollut. Puristimme kuitenkin vaikeuksien kautta voittoon. Neljän vuoden päästä tätä junaa ei pysäytä mikään! Pidetään yhteyttä!

 

Avainsanat: Kiitos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini