Uutispalsta

13.2.2019Kaikkosen perinteiset ystävänpäiväkahvit 14.2.Lue lisää »12.2.2019Kaikkonen Radion YkkösaamussaLue lisää »12.2.2019Kaikkonen keskiviikkona Tietoyhteiskunta-akatemian paneelissaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:999887 kpl

Kiitos

Share |

Maanantai 29.10.2012 klo 9:28 - Antti Kaikkonen


Samalla tuli ääniharavan titteli Tuusulassa. Tämäkin oli yllätys, sillä jouduin käymään kuntavaaleihin aivan poikkeuksellisen haastavissa olosuhteissa, keskellä oikeusprosessia. Ajoitus ei olisi voinut olla paljon haastavampi. On meikäläisellä vaan mahtavia äänestäjiä!

Sain myös illalla viestin eräältä tukijaltani: "Olet 580 äänellä myös koko Keski-Uudenmaan (Tuusula, Kerava, Järvenpää) ääniharava. Onneksi olkoon!"

Tarkistin asian, ja paikkansa se todellakin näyttää pitävän. Tämä on sikälikin kova juttu, että Keski-Uusimaa ei ole ollut mitään Keskustan vahvinta aluetta. Ei kyllä heikointakaan, olemme täällä olleet pienehkön tai keskisuuren ryhmän kokoluokassa. Ison valta tällä alueella on toistaiseksi toisilla ryhmillä.

Äänestäjistäni tiedän, että osa äänestää puoluetta, osa henkilöä, osa huomioi vähän molempia.

Tulin valittua kunnanvaltuustoon jo viidettä kertaa. Pyrin jatkamaan samalla linjalla kuin ennenkin, aktiivisena rivivaltuutettuna. En ole pyrkimässä kunnanhallitukseen, koska pidän sitä ajankäytöllisesti vaikeahkona yhteensovittaa kansanedustajatyön kanssa. Mutta aktiivisena rivivaltuutettuna pystyn käyttämään puheenvuoroja, käyttämään päätösvaltaa ja tekemään aloitteita. Niin olen tehnyt ennenkin ja niin teen vastaisuudessakin.

Pystyn myös olemaan linkkinä kunnallisen ja valtakunnallisen päätöksenteon välissä. Uskon siitä olevan hyötyä molemmin päin.

Aion olla vanhaan tapaani tavattavissa myös vaalien välillä. Eli minua voi tavata erilaisissa tori-, markkina- ja puhetilaisuuksissa Tuusulassa ja koko Uudellamaallakin.

Ja yhteydessä voi olla suoraankin. Sähköpostiosoitteeni on antti.kaikkonen@eduskunta.fi ja puhelinnumeroni 050 511 3160.

Pidetään yhteyttä!

 

isosti kiittäen,

Antti

Avainsanat: Kuntavaalit, ääniharava, kiitos


Kommentit

29.10.2012 17:25  Jarmo nurminen

Hieno suoritus ja pidä lippu korkealla panostasi tarvitaan kunta sekä valtiollisesti toimissa!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini