Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977203 kpl

Kevätkausi alkoi

Share |

Keskiviikko 6.2.2013 klo 14:57 - Antti Kaikkonen


Tasavallan presidentti toi esiin tarpeen valmistautua vaikeisiin taloudellisiin päätöksiin tänä keväänä. Niille varmasti onkin tarvetta. Toivottavasti ne eivät ole vain vaikeita, vaan myös viisaita.

Eduskunta keskustelee tänään selonteosta aiheena Suomen turvallisuus- ja puolustuspolitiikka. Olen hivenen huolissani puolustusvoimiin kaavailluista rajuista säästöistä. Itse asiassa hallitus kaavailee jokseenkin tuplasti suurempia leikkauksia puolustukseen kuin muihin hallinnonaloihin. 

Varmasti puolustusvoimistakin pitää säästää, mutta en kannata noin roimaa leikkauslinjaa. Meidän ei pidä riskeerata maanpuolustuskykyä eikä -tahtoa.

Suuri valiokunta kuuli tänään pääministeri Kataista. Tällä viikolla on myös EU-huippukokous, joka pyrkii sopuun mm. EU:n rahoituskehyksistä lähivuosille. Saapa nähdä syntyykö sopu, ja minkälainen se on Suomen kannalta.

Olen kuluneen viikon toki myös sulatellut tätä omaa keissiäni. Siinä onkin minulle sulattelemista. Olen ilmaissut tyytymättömyyteni käräjäoikeuden päätöksestä. Se tarkoittaa sitä, että itselläni on nyt kolmisen viikkoa aikaa päättää, valittaako päätöksestä hovioikeuteen. En ole päätökseen tietenkään tyytyväinen, mutta joudun silti pohtimaan, onko vain viisainta niellä se. Kerron kyllä aikanaan blogissani, kun saan päätöksen kypsyteltyä. Ratkaisu ei ole helppo.

Avainsanat: Eduskunta, kevätkausi, turvallisuuspolitiikka


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini