Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977203 kpl

Kiitos

Share |

Tiistai 21.4.2015 klo 11:55 - Antti Kaikkonen


Haluan lämpimästi kiittää jokaista äänestäjääni luottamuksesta. Kiitos. Kiitos myös kaikille muille hengessä mukana olleille ympäri Suomen. Tiedän, että moni piti peukkuja läpimenon puolesta. Se onnistui, ja vieläpä todellisella äänivyöryllä

Kun ääntenlaskenta vaali-iltana eteni, tuntui kuin pato olisi murtunut. Lopulta äänimäärä lähes kolminkertaistui neljän vuoden takaisesta. 10 524 ääntä on myös valtakunnallisesti kova äänimäärä. Koko Suomessa se on kuulemma neljänneksi eniten kaikista keskustan ehdokkaista. Olen näin vahvasta tuesta nöyrän kiitollinen. 

Lepäämään tässä ei kyllä ole ehtinyt. Jouduin lähtemään heti maanantaina jo aiemmin sovitulle työmatkalle Strasbourgiin, josta tätä nyt kirjoitan. Täällä on käynnissä Euroopan Neuvoston parlamentaarinen yleiskokous. Olenhan yksi Suomen eduskunnan nimeämästä viidestä edustajasta täällä. Palaan keskiviikkoiltana, sillä torstaiaamuna on keskustan eduskuntaryhmän ensimmäinen kokous. Torstai-illaksi olen lupautunut televisioon keskustelemaan vaalien jälkeisestä elämästä ja hallitusneuvotteluista A-Talkiin.

Työ uuden hallituksen muodostamiseksi alkaa heti Juha Sipilän johdolla. Neuvottelujen pohjalta syntyy runko hallitukselle, jolla lähdetään neuvottelemaan hallitusohjelmasta. Vielä on liian aikaista sanoa, mikä on tulevan hallituksen pohja. Mutta eiköhän se lähiaikoina selviä.

Omalta osaltani olen vahvasti motivoitunut uudelle eduskuntakaudelle. Suomi pitää saada nyt uuden nousun tielle. Kääritään hihat ja ryhdytään hommiin.

Avainsanat: Eduskuntavaalit, äänivyöry, kiitos


Kommentit

21.4.2015 19:16  Minna Huovinen

Ihan mahtava äänisaalis, Onnitteluni!
Olet ansainnut jokaisen äänen omalla hienolla työlläsi. Sinussa on piirteitä, joita arvostan poliitikossa. Olet näkyvästi ja eduksesi esillä ja osallistut tapahtumiin omilla kotikonnuillasikin. Pakko viitata viimekesän Jokateatterin esitykseen, joka alkoi aamuvarhaisella, noudattaen reaaliaikaisesti evakkoon liittyviä tapahtumia. Minusta läsnäolosi oli äärettömän hieno ele ja kunnioitus menneille tapahtumille ja läsnäolijoille, jota olivat olleet kokemassa ne kauheudet.
Urallasi on ollut hyviä ja joitain vähemmän onnistuneita asioita, silti olet nöyrästi ja avoimesti kantanut vastuusi niistä. Jatka samaa rataa ja ole oma itsesi, se vakuuttaa kansalaiset!

25.4.2015 12:36  Harri härkönen

Malmin kentälle tulee rakentaa asuntoja.mikä sen parempaa elvytystä, 20000 hlöä...nyt järki käteen ja lopeta höpöhöpö puheet business kentästä.
Olen paljasjalkalainen stadilainen ja pienestä pitäen siellä käynyt mutta ei Helsingillä tuollaista aluetta voi 200hlön harrastukseen varata.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini