Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977199 kpl

Maaliviiva näkyvissä

Torstai 14.4.2011 klo 22:02 - Antti Kaikkonen

Nyt vaalit ovat todella lähellä. Sunnuntaina 17. huhtikuuta kansalaiset valitsevat eduskunnan neljäksi vuodeksi eteenpäin. Edessä on vaativa nelivuotiskausi, ja luultavimmin myös vaikeita päätöksiä. Tyhjänpuhujia ei kannata äänestää, vaan sellaisia edustajia, joilla on riittävä asiantuntemus päätöksentekoon ja kykyä vastuunkantoon. Vaalien maaliviiva on nyt näkyvissä - ehdokkaan kannalta tämä tarkoittaa vaalitilaisuuksien kiertämistä loppumetreille saakka.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit

Loppusuora aukeaa

Perjantai 1.4.2011 klo 13:06 - Antti Kaikkonen

kevatmarkkinat_027.jpgHyvää huhtikuuta kaikille ja lähestyvää kevättä. Nyt aukeaa myös eduskuntavaalien loppusuora, ja omassa kampanjassanikin laitetaan nyt isompi vaihde päälle. Viimeiset kaksi viikkoa on melkoista rumbaa. Erilaisia vaalitilaisuuksia on eri puolilla Uuttamaata. Ohjelmassa on vaalipaneeleita, toritapahtumia ja erilaisia keskustelutilaisuuksia. On hyvä, että ehdokkaita vertaillaan eri tavoin ja katsotaan keillä todella on eväitä vaikuttamistyöhön ja eduskuntaan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit, uurna, vaalitapahtumat

Räjähdyksiä ja räjähdyksiä

Tiistai 14.12.2010 klo 22:06 - Antti Kaikkonen

No piti nyt tämäkin sattua. Enkö vain ollutkin se ainoa satunnainen kansanedustaja, joka oli liikkeellä eduskunnan edessä juuri silloin, kun jysähti. Eduskunnan peruskorjaukseen liittyvä räjäytys ei valitettavasti mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: terrorismi, pommi, eduskunta, budjetti

Kellokosken prinsessa

Perjantai 10.9.2010 klo 11:00 - Antti Kaikkonen

Elokuvateattereihin on juuri tullut tositapahtumiin perustuva elokuva ”Kellokosken prinsessa”. Elokuva kertoo Anna Svedholmista, joka tuotiin aikanaan 36-vuotiaana hoitoon Tuusulaan, Kellokosken mielisairaalaan vuonna 1934. Hän eli hoidossa lopun ikäänsä. Elämäntarina on sykähdyttävä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kellokoski, mielenterveys, prinsessa, eduskunta, terveys

« Uudemmat kirjoitukset