Uutispalsta

13.2.2019Kaikkosen perinteiset ystävänpäiväkahvit 14.2.Lue lisää »12.2.2019Kaikkonen Radion YkkösaamussaLue lisää »12.2.2019Kaikkonen keskiviikkona Tietoyhteiskunta-akatemian paneelissaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:999887 kpl

Marin pommi

Maanantai 2.4.2012 klo 13:26 - Antti Kaikkonen

Keskustan puheenjohtaja Mari Kiviniemi pudotti melkoisen uutispommin aprillipäivänä 1. huhtikuuta ilmoittamalla, ettei aio jatkaa Keskustan puheenjohtajana. Moni luulikin ilmoitusta ensin aprillipilaksi. Sitä se ei ollut, vaan totisinta totta. Keskustaväen pitää nyt asennoitua uuteen tilanteeseen.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Mari Kiviniemi, Keskusta, puheenjohtajuus

Ilmoja pitelee

Keskiviikko 9.2.2011 klo 12:17 - Antti Kaikkonen

Viime viikolla iso asia eduskunnassa oli ilmasto- ja energiaselonteko, jolla linjataan politiikkaa varsin pitkälle tulevaisuuteen. Kun useimmiten puhutaan vain tulevasta vuodesta, tai korkeintaan tulevasta vaalikaudesta, nyt tähtäimessä oli vuosi 2050.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ilmastonmuutos, energia, Mari Kiviniemi, tuloerot, Tuusula, Metsäpirtti

Kiviniemi I aloittaa

Maanantai 21.6.2010 klo 20:23 - Antti Kaikkonen

Tämä viikko kuluu hallitusta vaihtaessa. Käytännössä muutokset eivät ole suuria, mutta eivät nyt aivan kosmeettisiakaan. Kun tekijöitä vaihtuu, aina se myös jossain näkyy. Merkittävin asia on tietysti pääministerin vaihtuminen, kun Mari Kiviniemen I hallitus aloittaa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Mari Kiviniemi, Keskusta, hallitus, Tapani Tölli

Historiallinen puoluekokous

Maanantai 14.6.2010 klo 16:08 - Antti Kaikkonen

Terveisiä Lahden puoluekokouksesta. Tokihan se päättyi jo vuorokausi sitten, mutta viikonloppu on silti vahvasti mielessä. Parikymmentä vuotta näitä tapahtumia kolunneena voin todeta, että nyt oli kyllä yksi merkittävimmistä ja mieleenjäävimmistä poliittisista tapahtumista keskustaliikkeessä. Puoluekokouksen päätöksillä on toki laajempaakin merkitystä. Mari Kiviniemen valinta puheenjohtajaksi tarkoittaa myös pääministerin vaihtumista.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Mari Kiviniemi, Keskusta, puoluekokous, Järvenpään sosiaalisairaala

Päätösten aika

Torstai 10.6.2010 klo 14:26 - Antti Kaikkonen

Olen tehnyt muutamia päätöksiä, kannanmuodostuksia, joita olen eri tavoin pyöritellyt mielessäni viime aikoina aika paljon, ja koettanut pohtia asioita mahdollisimman monelta kantilta. Kuultuani ympäristövaliokunnassa kymmeniä asiantuntijoita energiapolitiikkaan liittyen olen valmis ottamaan kantaa lisäydinvoimaan, joka on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä. Myös kannat Keskustan puoluekokouksen henkilövalintoihin liittyen alkavat nyt hahmottua. 

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Allianssi, Euroopan Neuvosto, Medi-Heli, lisäydinvoima, Mari Kiviniemi, Timo Laaninen