Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977199 kpl

Synnytystuskia

Tiistai 10.5.2011 klo 17:24 - Antti Kaikkonen

Ei ole helppoa kellään. Keskusta päätyi vaalituloksen seurauksena oppositioon, mutta joutuu silti kantamaan vastuuta isoista eurooppalaisista ratkaisuista, Portugali-kysymyksestä alkaen. Hallitukseen menossa olevat puolueet kyttäilevät toisiaan, eivätkä tunnu helpolla löytävän yhteistä säveltä. Melkoisia synnytystuskia näyttää olevan myös uuden hallituksen muodostamisessa. Saapa nähdä, mitä tästä oikein tulee. Vai tuleeko mitään.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Portugali, hallitus

Arki alkamassa

Tiistai 3.5.2011 klo 15:27 - Antti Kaikkonen

No nyt on läpimenot, pääsiäiset ja vaput juhlittu, ja arki on alkamassa. Eduskunnassa se tarkoittaa paitsi järjestäytymiskokouksia, myös ensimmäisiä vaikeita poliittisia vääntöjä. Isoimmat päällekaatuvista asioista liittyvät euroalueen talouteen, joista päällimmäinen murheenkryyni on Portugali.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Portugali, CNN

Seuraavaksi Portugali?

Keskiviikko 23.3.2011 klo 17:46 - Antti Kaikkonen

Maailmalla myrskyää, mutta kotimaassa on aurinkoisempaa, ainakin ajoittain. Tosin Keski-Uudenmaan maanjäristys viime lauantaina (2,8 richteriä) oli kyllä järisyttävä kokemus. Talot toden totta tärisivät, eikä sellaiseen ole oikein näillä kulmilla totuttu. Itse olen kiertänyt Länsi-Uuttamaata ja Keski-Uuttamaata viime päivinä. Seuraavaksi suuntana on pääkaupunkiseutu ja sitten on Itä-Uudenmaan vuoro.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Portugali, Libya, Japani, Keväthumaus, maanjäristys, Sosnovyj Bor, suuri valiokunta

Alueen asialla

Keskiviikko 19.1.2011 klo 15:35 - Antti Kaikkonen

Paitsi, että eduskunnassa saa perehtyä globaaleihin, eurooppalaisiin ja kansallisiin kysymyksiin, on iso osa työtä myös oman vaalipiirin ja oman kotiseudun erityiskysymysten esiin nostaminen. Viime aikoina niitä on ollut monenlaisia, junaliikenteestä lähtien.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: junaliikenne, Keski-Uusimaa, Portugali