Uutispalsta

13.2.2019Kaikkosen perinteiset ystävänpäiväkahvit 14.2.Lue lisää »12.2.2019Kaikkonen Radion YkkösaamussaLue lisää »12.2.2019Kaikkonen keskiviikkona Tietoyhteiskunta-akatemian paneelissaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:999887 kpl

Niinistölle jatkokausi

Maanantai 29.1.2018 - Antti Kaikkonen

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö valittiin selvin luvuin toiselle presidenttikaudelle. Lämpimät onnittelut hänelle. Niinistö on hoitanut tehtävänsä aivan hyvin, ja kansan selvä enemmistö halusi hänet siitä palkita. Tällä sitten mennään seuraavat kuusi vuotta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: presidentinvaalit

Terveisiä vaalibussista

Torstai 25.1.2018 - Antti Kaikkonen

Kirjoittelenpa tässä lyhyen blogitekstin keskustan vaalibussista. Olen parhaillaan siirtymätaipaleella Karkkilasta Vihtiin. Sitten edessä vielä Lohja, Karjalohja, Saukkola, Raasepori, Siuntio ja Kirkkonummi. Eilen oli Loviisa, Lapinjärvi, Myrskylä, Pukkila, Mäntsälä, Hyvinkää ja Järvenpää. Ja lähipäivinä vielä Keski-Uuttamaata ja pääkaupunkiseutua. Kierrokseen kuuluu paljon ihmisten tapaamisia, ja keskustelua tasavallan presidentin vaaleista ja muista ajankohtaisista asioista.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Presidentinvaalit, vaalibussi

Kuntarytinä lähestyy

Perjantai 3.2.2012 klo 12:26 - Antti Kaikkonen

Hallitus julkistaa pian esityksensä kuntarakenneuudistukseksi. Tiettävästi suomalaisille tarjotaan karttaa, jossa kuntarajat on piirretty uusiksi. Yksi luonnoshan tästä aiheesta tuli jo muutama viikko sitten julkisuuteen, kun joku oli vuotanut sen Suomen Kuvalehdelle. Ennustan, että kylmä kyyti jatkuu, muutenkin kuin ulkolämpötiloissa. Edessä on melkoinen rytinä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kuntauudistus, presidentinvaalit

Kiitos

Tiistai 24.1.2012 klo 12:58 - Antti Kaikkonen

Kerrottuani adoptiohankkeemme kariutumisesta viime perjantaina julkisuuteen, olemme viime päivinä saaneet huomattavan määrän kannustavaa palautetta. Postia on tullut itse asiassa niin paljon, että siihen ei aivan heti kykene vastaamaan. Haluan tässä kiittää kaikesta myötäelämisestä ja tsemppauksesta. Ihmisten tuki tässä on ollut mykistävää. Kiitos.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: adoptio, Euroopan Neuvosto, presidentinvaalit

Jännityksen aiheita

Lauantai 21.1.2012 klo 8:38 - Antti Kaikkonen

Maassamme on pian uusi presidentti. Kovasti on näyttänyt siltä, että se on Sauli Niinistö, mutta vaalithan tämän vasta ratkaisevat, eivät gallupit. Enkä millään usko, että asia vielä yhdellä vaalikierroksella varmistuisi. Niinpä äänestämme kolmen viikon päästä jälleen.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: presidentinvaalit, adoptioprosessi