Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977206 kpl

Trump, Macron ja Suomi

Maanantai 8.5.2017 klo 10:55 - Antti Kaikkonen

Kävin viime viikolla eduskunnan puolustusvaliokunnan kanssa Washingtonissa. Itseäni kiinnosti erityisesti se, mitä Donald Trumpin valinta ihan käytännössä alkaa tarkoittaa Euroopalle ja maailmanpolitiikalle. Käsitykseni kirkastui ainakin jonkun verran.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Trump, Macron, Suomi

Vähän kaikenlaista

Torstai 17.9.2015 klo 11:34 - Antti Kaikkonen

Tässä on nyt vähän kaikenlaista. Aika isojakin asioita. Turvapaikanhakijatilanne on räjähtänyt käsiin niin Euroopassa kuin Suomessakin. Suomi on suurelta osin pysähtymässä perjantain mielenilmauksen vuoksi. Pääministeri piti harvinaisen tv-puheen.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: tasavallan presidentti, ulkoasiainvaliokunta, Ruotsi, ay-liike, Suomi

Näin ei voi jatkaa

Lauantai 14.3.2015 klo 11:41 - Antti Kaikkonen

Eduskuntakausi päättyi härdelliin, joka kuvaa valitettavan hyvin kyllä koko eduskuntakautta. Tämän kauden viimeinen istunto päättyi juuri äänestyksiin, jossa hallituspuolueet äänestivät itse nurin omat esityksensä. Näyttää siltä, että monella hermot pettivät ja vaalikauden tulokset jäivät laihoiksi. Näin ei voi jatkaa. Vaaleissa täytyy saada aikaan muutos, ja maahan toimintakykyisempi hallitus, joka pystyy kääntämään Suomen takaisin nousun tielle.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskunta, härdelli, Suomi

Itsenäisyyspäivä

Lauantai 6.12.2014 klo 14:41 - Antti Kaikkonen

Sain kunnian pitää puheen tänä vuonna kotikuntani Tuusulan itsenäisyyspäivän juhlassa. Se pidettiin Kolsan koululla Tuusulan Jokelassa. Päivä alkoi seppeleenlaskulla Kellokosken hautausmaalla ja illalla matka käy tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Itsenäisyyspäivän kunniaksi laitan blogiini tällä kertaa juuri äsken pitämäni puheen.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Itsenäisyys, talvisota, Suomi, Ukraina, lama

Tarvetta suunnanmuutokselle

Maanantai 25.8.2014 klo 17:02 - Antti Kaikkonen

Hieman levottomia aikojahan nämä valitettavasti ovat. Sekä maailmalta että kotimaasta kuuluu jatkuvasti huolestuttavia uutisia. Ukrainan tilanne ei ole rauhoittunut, ei Gazan tilanne ja muutenkin Lähi-idässä on jälleen levotonta. Suomen pyörät pyörivät yhä hitaammin. Suunnanmuutokselle on yhä suurempi tarve.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi, Ukraina

Ennakkoäänestys vauhdissa

Torstai 15.5.2014 klo 8:16 - Antti Kaikkonen

Eurovaalien ennakkoäänestys on nyt vauhdissa. Ennakkoäänestys on nykyisin tehty helpoksi, äänestää voi millä äänestyspaikalla vain. Pelkkä henkilöllisyystodistus mukana riittää. Vaikka henkilökohtaisesti tapaan äänestää vasta äänestyspäivänä, voin kyllä lämpimästi suositella myös ennakkoon äänestämistä. Toki toivon, että harkittavien numeroiden joukossa Sinullakin voisi olla numero 196.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ennakkoäänestys, eurovaalit, Suomi, Ukraina

Tien päällä taas

Maanantai 28.4.2014 klo 17:44 - Antti Kaikkonen

Terveiset tien päältä vaalikiertueelta, nyt Keski-Suomesta. Takana tänään tilaisuudet Jämsässä, Keuruulla ja Karstulassa. Kaikissa vireä ja hyvä keskustelu ja tunnelma. Nyt matkalla kohti Jyväskylää, jossa ammattiliitto Pron järjestämä paneeli, johon sain kutsun. Pääsen tässä päivittämään blogiakin vauhdista, koska tällä kertaa sain kuskinkin mukaan. Usein nämä keikat ovat kyllä enemmän tai vähemmän yksinäisen cowboyn hommia.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Keski-Suomi, energia, omavaraisuus, eurovaalit

Itsenäisyyspäivä

Torstai 6.12.2012 klo 15:18 - Antti Kaikkonen

Itsenäinen Suomi täyttää tänään kunnioitettavat 95 vuotta. Onnea Suomi ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille. Itsenäisyys on hieno ja arvokas asia. Se ei ole itsestäänselvyys. Sitä pitää vaalia.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Itsenäisyys, Suomi, EU

Mainio Suomi Areena

Sunnuntai 25.7.2010 klo 11:06 - Antti Kaikkonen

Viime viikkoa sävytti ennen kaikkea Suomi Areena -tapahtuma Porissa. Suomi Areenasta on noussut muutamassa vuodessa politiikan kesän ykkösjuttu, jossa asian harrastajien kannattaa ehdottomasti piipahtaa, jos vain mahdollista. Tänä vuonna tarjonta oli parempaa kuin kertaakaan aikaisemmin.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Pori, jazz, Suomi Areena, maakaupat

Hevostelua ja maatalouspolitiikkaa

Torstai 15.7.2010 klo 18:12 - Antti Kaikkonen

Kesätauko on lähtenyt yleisesti ottaen ihan mukavasti käyntiin. Ennätyshelteistäkin on ehtinyt hieman nauttia, tosin osin leka kädessä. Fyysinen työ on kyllä mainiota vastapainoa eduskunnan istuntokaudelle, joka koettelee lähinnä istumalihaksia, ja ehkä joskus hieman hermoja...

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tommy Tabermann, maatalous, hevonen, Suomi Areena