Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977527 kpl

Hyvää Uutta Vuotta

Perjantai 29.12.2017 - Antti Kaikkonen

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja uusi alkamassa. Voin sanoa, että tämä on ollut kyllä eduskuntaurani työteiiäin vuosi. Koska vanhan sanonnan mukaan laiska töitänsä luettelee, jätän luettelematta, mutta eduskuntaryhmän puheenjohtajuus on kyllä pitänyt ukon kiireisenä. Joulunpyhinä oli nyt ensimmäistä kertaa koko syksynä vähän sellaista oloa, että ehtii vähän hengähtämäänkin. Sinänsä en kyllä valita. Kestän työpainetta ja stressiä paljon paremmin kuin jouten oloa. Mutta toki ihminen välillä lepoakin tarvitsee.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Uusi vuosi

Uutta Vuotta

Perjantai 1.1.2016 - Antti Kaikkonen

Hyvää Uutta Vuotta kaikille blogini lukijoille. Toivottavasti se on edellistä parempi, vaikka elämmekin aika lailla kovia aikoja. Haasteita riittää niin kotimaassa kuin maailmallakin. Toisaalta pieni Suomi on kyllä historiassaan selvinnyt isommistakin vaikeuksista, joten jos olemme viisaita, näistäkin selvitään.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: uusi vuosi, perheenlisäys

Uudenmaan uusi vuosi

Lauantai 10.1.2015 klo 13:03 - Antti Kaikkonen

Omaa vaalipiiriäni Uuttamaata koskee joukko isoja asioita, joista tehdään ratkaisuja vuonna 2015. Ratkaisuilla on iso merkitys alueemme elämään, suuntaan tai toiseen, riippuen siitä mihin päädytään. Osa ratkaisuista tehdään jo lähikuukausina, osa huhtikuun eduskuntavaalien jälkeen, eli vaaleillakin on merkitystä.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: uusi vuosi, metropoli, joukkoliikenne, sote, ympäristö

Uutta Vuotta

Tiistai 31.12.2013 klo 10:36 - Antti Kaikkonen

Hyvää Uutta Vuotta! Olkoon se kaikille blogini lukijoille kulunutta parempi, ja toki muillekin. Itsekin siihen voi vaikuttaa, mutta aivan kaikki ei aina ole omissa käsissä. Myös valtiovalta säätää olosuhteita ensi vuodelle. Osin parempaan, osin huonompaan suuntaan. Ja osa on makuasioita.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: uusi vuosi