Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977206 kpl

Vaalipäivä

Lauantai 18.4.2015 klo 21:37 - Antti Kaikkonen

Huh huh! Vaalipäivä koittaa. Lähes 150 vaalitilaisuutta kahden viime kuukauden aikana eri puolilla Uuttamaata, reunoja myöten. Hienoja kohtaamisia ja keskusteluja. Samalla olen saanut myös paljon evästyksiä tulevalle vaalikaudelle, jos sinne tulen valittua. Sehän selviää pian, sunnuntai-iltana.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit, vaalityö, Uusimaa

Onko Kehä I:n ulkopuolella elämää?

Perjantai 25.3.2011 klo 18:44 - Antti Kaikkonen

Olin tässä Uudenmaan maakuntaradion (Yle) vaalitentissä asuntoministeri Jan Vapaavuoren (kok) kanssa. Siinä syntyi vähän väittelyäkin, kun kritisoin häntä linjasta, jonka tavoitteena on keskittää työpaikat ja asuminen Helsinkiin, Kehä I:n sisäpuolelle ja aivan radanvarsiin. Vapaavuori kiisti väitteet.

Lue lisää »

4 kommenttia . Avainsanat: Kehä I, Helsinki, Uusimaa, Vapaavuori

Alueen asialla

Keskiviikko 19.1.2011 klo 15:35 - Antti Kaikkonen

Paitsi, että eduskunnassa saa perehtyä globaaleihin, eurooppalaisiin ja kansallisiin kysymyksiin, on iso osa työtä myös oman vaalipiirin ja oman kotiseudun erityiskysymysten esiin nostaminen. Viime aikoina niitä on ollut monenlaisia, junaliikenteestä lähtien.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: junaliikenne, Keski-Uusimaa, Portugali