Uutispalsta

13.2.2019Kaikkosen perinteiset ystävänpäiväkahvit 14.2.Lue lisää »12.2.2019Kaikkonen Radion YkkösaamussaLue lisää »12.2.2019Kaikkonen keskiviikkona Tietoyhteiskunta-akatemian paneelissaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:999885 kpl

Järeät keinot käyttöön

Sunnuntai 10.2.2019 - Antti Kaikkonen

Olemme saaneet lähes päivittäin lukea uusia ikäviä uutisia isoista ja merkittävistä vanhuksiin kohdistuneista laiminlyönneistä. Toistuvasti laiminlyönnit sattuvat nimenomaan alan suurille toimijoille, jotka ovat viime vuosina kasvaneet vauhdilla ja laajentaneet toimintaansa eri puolille maata. Laiminlyönnit likaavat myös hyvin toimivien yritysten ja pk-yritysten mainetta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vanhustenhoito

Liikennettä ja ikäihmisiä

Torstai 26.1.2017 - Antti Kaikkonen

Vuosi on vaihtunut, ja politiikan vuosi on jo hyvässä vauhdissa, vaikka eduskunnan istuntokausi alkaa vasta ensi viikolla. Näinä päivinä on aika paljon erilaisia muita valmistavia palavereita ja kokouksia, kuten keskustan puoluehallitus tänään. Ja tänne eduskunnan työhuoneeseen on aina hyvä tulla kirjepostia aukomaan ja sähköposteja kahlaamaan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: liikenneverkko, vanhustenhoito

Syysistuntokausi vauhdissa

Keskiviikko 5.9.2012 klo 15:13 - Antti Kaikkonen

Eduskunnan syysistuntokausi alkoi. Se tarkoittaa sitä, että työ on taas täydessä vauhdissa. Asialistalla eduskunnassa on 167 lakiesitystä, joukossa mm. vanhuspalvelulaki. Keskustelussa on varmasti myös jatkuva eurokriisi, kunta-asiat, turvallisuusselonteko ja valtiontalous.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: syysistuntokausi, kaivosteollisuus, Lappi, vanhustenhoito