Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977206 kpl

Kiitos

Tiistai 21.4.2015 klo 11:55 - Antti Kaikkonen

Haluan lämpimästi kiittää jokaista äänestäjääni luottamuksesta. Kiitos. Kiitos myös kaikille muille hengessä mukana olleille ympäri Suomen. Tiedän, että moni piti peukkuja läpimenon puolesta. Se onnistui, ja vieläpä todellisella äänivyöryllä.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Eduskuntavaalit, äänivyöry, kiitos

Vaalipäivä

Lauantai 18.4.2015 klo 21:37 - Antti Kaikkonen

Huh huh! Vaalipäivä koittaa. Lähes 150 vaalitilaisuutta kahden viime kuukauden aikana eri puolilla Uuttamaata, reunoja myöten. Hienoja kohtaamisia ja keskusteluja. Samalla olen saanut myös paljon evästyksiä tulevalle vaalikaudelle, jos sinne tulen valittua. Sehän selviää pian, sunnuntai-iltana.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit, vaalityö, Uusimaa

Suomi kuntoon

Keskiviikko 8.4.2015 klo 9:05 - Antti Kaikkonen

Ennakkoäänestys on alkanut. Nyt on vaikuttamisen paikka. Käynnissä olevissa eduskuntavaaleissa päätetään Suomen suunnasta. Ajankohtaisin asia näissä vaaleissa on Suomen nostaminen nousun uralle. Avain tähän on osaaminen sekä varsinkin pienten ja keskisuurten yritysten kasvun mahdollistaminen. Yritystemme pärjääminen luo työpaikkoja, mikä puolestaan luo uusia verotuloja sen sijaan, että yhteiskunnan varoja kuluu työttömyyskorvauksiin.

 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit, ennakkoäänestys

Vaalivankkurit vauhdissa

Tiistai 24.3.2015 klo 22:52 - Antti Kaikkonen

No nyt on vaalikampanja vauhdissa ja alkaa olla ihan tekemisen meininkiä. Tänäänkin aamuseitsemältä liikkeelle ja äsken kotiin. Yhdeksän (!) vaalitilaisuutta menestyksellisesti (?) takana. No, koko homman menestystä arvioidaan vasta vaalipäivänä. Mutta täysi rumba on siis nyt päällä ja se tuntuu mukavalta. Vaikka vauhti on kova, niin itse asiassa nautin tästä kovasti. On upeaa kiertää vaalipiiriä, tavata vanhoja tuttuja ja tehdä myös uusia tuttavuuksia. Ja evästyksiä työhön tulee joka tilaisuudesta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit

Maaliviiva näkyvissä

Torstai 14.4.2011 klo 22:02 - Antti Kaikkonen

Nyt vaalit ovat todella lähellä. Sunnuntaina 17. huhtikuuta kansalaiset valitsevat eduskunnan neljäksi vuodeksi eteenpäin. Edessä on vaativa nelivuotiskausi, ja luultavimmin myös vaikeita päätöksiä. Tyhjänpuhujia ei kannata äänestää, vaan sellaisia edustajia, joilla on riittävä asiantuntemus päätöksentekoon ja kykyä vastuunkantoon. Vaalien maaliviiva on nyt näkyvissä - ehdokkaan kannalta tämä tarkoittaa vaalitilaisuuksien kiertämistä loppumetreille saakka.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit

Loppusuora aukeaa

Perjantai 1.4.2011 klo 13:06 - Antti Kaikkonen

kevatmarkkinat_027.jpgHyvää huhtikuuta kaikille ja lähestyvää kevättä. Nyt aukeaa myös eduskuntavaalien loppusuora, ja omassa kampanjassanikin laitetaan nyt isompi vaihde päälle. Viimeiset kaksi viikkoa on melkoista rumbaa. Erilaisia vaalitilaisuuksia on eri puolilla Uuttamaata. Ohjelmassa on vaalipaneeleita, toritapahtumia ja erilaisia keskustelutilaisuuksia. On hyvä, että ehdokkaita vertaillaan eri tavoin ja katsotaan keillä todella on eväitä vaikuttamistyöhön ja eduskuntaan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit, uurna, vaalitapahtumat