Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977528 kpl

Hevosuutisia

Perjantai 7.9.2018 - Antti Kaikkonen

Tämä päivitys kiinnostanee lähinnä hevosihmisiä: Eduskunnan täysistunnossa käsiteltiin eilisiltana yhtenä kohtana hallituksen lakiesitys, joka läpimennessään tulee mahdollistamaan hevosen lannan käytön energiakäytössä.

Hevosen lannan käytön helpottamiseksi energiakäytössä on tehty Suomessa pitkäjänteisesti töitä, itsekin olen tämän ottanut vuosien varrella useasti esille.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hevoset, hevosen lanta, energia

Takaisin arkeen

Maanantai 27.10.2014 klo 7:14 - Antti Kaikkonen

Perheenlisäyksen takia tullut kolmen viikon perhevapaa oli ja meni. Aika meni kieltämättä vauhdilla. Jätin työnteon minimiin, joskin aivan muutaman aiemmin sovitun asian hoidin. Nyt on aika palata pikkuhiljaa arkeen. Kolmessa viikossa työpinot ehtivät kasvaa jo ihan tuntuvasti. Ja isänmaan asioissahan tekemistä riittää.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perhevapaa, työ, ikäihmiset, energia

Tien päällä taas

Maanantai 28.4.2014 klo 17:44 - Antti Kaikkonen

Terveiset tien päältä vaalikiertueelta, nyt Keski-Suomesta. Takana tänään tilaisuudet Jämsässä, Keuruulla ja Karstulassa. Kaikissa vireä ja hyvä keskustelu ja tunnelma. Nyt matkalla kohti Jyväskylää, jossa ammattiliitto Pron järjestämä paneeli, johon sain kutsun. Pääsen tässä päivittämään blogiakin vauhdista, koska tällä kertaa sain kuskinkin mukaan. Usein nämä keikat ovat kyllä enemmän tai vähemmän yksinäisen cowboyn hommia.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Keski-Suomi, energia, omavaraisuus, eurovaalit

Budjetti valmistuu

Tiistai 18.12.2012 klo 12:21 - Antti Kaikkonen

Eduskunta päättää tällä viikolla budjettikäsittelynsä. Perjantain äänestyksiin päättyy koko syksyn kestänyt esityksen perkaaminen. Sitten on kasassa paksu keltainen kirja, johon on kirjattu suunnitelma valtion ensi vuoden tuloista ja menoista. Aika tärkeä opus siis.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Budjetti, EU, energiatodistus

Terveisiä vaalikentiltä

Lauantai 9.4.2011 klo 7:10 - Antti Kaikkonen

Ennakkoäänestys on alkanut varsin vilkkaasti. Äänestäähän voi missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa, kunhan henkilöllisyystodistus on mukana. Voi olla, että viikonloppuna äänestyspaikoilla on hieman väljempää kuin viikolla. Ja viimeinen ennakkoäänestyspäivähän on tiistaina 12.6. Lämmin kiitos jo tässä vaiheessa kaikille numeron 202 lippuun kirjoittaneille!

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ennakkoäänestys, bioenergia, asuntopolitiikka

Libya liekeissä

Sunnuntai 6.3.2011 klo 8:48 - Antti Kaikkonen

Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueella tapahtuu taas. Tunisian ja Egyptin kansannousujen imussa tilanne on päällä nyt erityisesti Libyassa, jossa Gaddafin joukot käyttävät kovia keinoja turvatakseen vanhan valtansa. Ihmisuhreja on tullut jo surullisen suuri määrä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Libya, Gaddafi, energiansäästölamput, Jimi Constantine

Ilmoja pitelee

Keskiviikko 9.2.2011 klo 12:17 - Antti Kaikkonen

Viime viikolla iso asia eduskunnassa oli ilmasto- ja energiaselonteko, jolla linjataan politiikkaa varsin pitkälle tulevaisuuteen. Kun useimmiten puhutaan vain tulevasta vuodesta, tai korkeintaan tulevasta vaalikaudesta, nyt tähtäimessä oli vuosi 2050.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ilmastonmuutos, energia, Mari Kiviniemi, tuloerot, Tuusula, Metsäpirtti

Lomille lomps

Keskiviikko 30.6.2010 klo 11:28 - Antti Kaikkonen

Eduskunta päättää kevätistuntokauden ydinvoimaäänestyksiin torstaina 1. heinäkuuta. Itse suhtaudun lisäydinvoimaan kriittisesti, mutta luultavimmin eduskunnan enemmistö kannattaa lisäydinvoiman rakentamista. Äänestysten jälkeen alkaa eduskunnan kesätauko.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ydinvoima, sähkö, energia, ydinjäte

Kotiintuloaikoja ja painonpudotusta

Keskiviikko 19.5.2010 klo 15:32 - Antti Kaikkonen

Hyvä vauhti päällä taas viime päivinä. Eduskuntatyön parhaita puolia on, että sattuu ja tapahtuu, päivät ovat erilaisia ja voi olla moneen asiaan vaikuttamassa. Varjopuoliakin on, mutta eipä mennä nyt niihin. Tälläkin viikolla on ollut tilaisuus ottaa moneen asiaan kantaa, ja vähän vaikuttaakin niihin.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Kotiintuloajat, Nepal, energia, ydinvoima, painonpudotus, kulttuuri

Eurooppa rotkon reunalla

Keskiviikko 12.5.2010 klo 21:10 - Antti Kaikkonen

Viime viikonloppuna nyt oli jos jonkinlaista hässäkkää, mutta isoin asia liittyi siihen, että Kreikan tilanne alkoi edelleen pahentua, laajeta ja kaatua koko EU:n päälle. Siksi kutsuttiin perjantaina koolle ylimääräinen EU-huippukokous ja heti perään sunnuntaille valtiovarainministerikokous. Se tiesi lisätöitä myös suuren valiokunnan kansanedustajille...

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: talouskriisi, Kreikka, energia