Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977199 kpl

Suomi kuntoon

Keskiviikko 8.4.2015 klo 9:05 - Antti Kaikkonen

Ennakkoäänestys on alkanut. Nyt on vaikuttamisen paikka. Käynnissä olevissa eduskuntavaaleissa päätetään Suomen suunnasta. Ajankohtaisin asia näissä vaaleissa on Suomen nostaminen nousun uralle. Avain tähän on osaaminen sekä varsinkin pienten ja keskisuurten yritysten kasvun mahdollistaminen. Yritystemme pärjääminen luo työpaikkoja, mikä puolestaan luo uusia verotuloja sen sijaan, että yhteiskunnan varoja kuluu työttömyyskorvauksiin.

 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit, ennakkoäänestys

Ennakkoäänestys vauhdissa

Torstai 15.5.2014 klo 8:16 - Antti Kaikkonen

Eurovaalien ennakkoäänestys on nyt vauhdissa. Ennakkoäänestys on nykyisin tehty helpoksi, äänestää voi millä äänestyspaikalla vain. Pelkkä henkilöllisyystodistus mukana riittää. Vaikka henkilökohtaisesti tapaan äänestää vasta äänestyspäivänä, voin kyllä lämpimästi suositella myös ennakkoon äänestämistä. Toki toivon, että harkittavien numeroiden joukossa Sinullakin voisi olla numero 196.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ennakkoäänestys, eurovaalit, Suomi, Ukraina

Terveisiä vaalikentiltä

Lauantai 9.4.2011 klo 7:10 - Antti Kaikkonen

Ennakkoäänestys on alkanut varsin vilkkaasti. Äänestäähän voi missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa, kunhan henkilöllisyystodistus on mukana. Voi olla, että viikonloppuna äänestyspaikoilla on hieman väljempää kuin viikolla. Ja viimeinen ennakkoäänestyspäivähän on tiistaina 12.6. Lämmin kiitos jo tässä vaiheessa kaikille numeron 202 lippuun kirjoittaneille!

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ennakkoäänestys, bioenergia, asuntopolitiikka

Ennakkoäänestys alkaa

Tiistai 5.4.2011 klo 9:10 - Antti Kaikkonen

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään nyt 6.-12. huhtikuuta. Äänestyspaikkoja on esimerkiksi kunnantaloilla, posteissa ja joissakin kauppakeskuksissa. Ennakkoäänestys on tullut suosituksi tavaksi käyttää äänioikeutta, ja veikkaisin, että moni lähtee nytkin ennakkoon liikkeelle. Liikkeellä olen ollut itsekin. Viime viikonvaihteessa taisi olla lähes 15 erilaista vaalitilaisuutta. Ja reippaalla tahdilla jatketaan. Jännä vaalihan tästä on tulossa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ennakkoäänestys, Libya