Uutispalsta

13.2.2019Kaikkosen perinteiset ystävänpäiväkahvit 14.2.Lue lisää »12.2.2019Kaikkonen Radion YkkösaamussaLue lisää »12.2.2019Kaikkonen keskiviikkona Tietoyhteiskunta-akatemian paneelissaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:999885 kpl

Hyvää Pääsiäistä!

Keskiviikko 28.3.2018 - Antti Kaikkonen

Tällaiset päivät, jolloin ei ole eduskunnan täysistuntoja, ovat siitä hyviä, että silloin ehtii tehdä eduskunnassa erilaisia rästihommia (joita riittää). Työpöydälle kertyy koko ajan kasvavia pinoja postia ja toki sähköpostia tulee paljon, eikä kaikkeen ehdi aina kovin nopeasti vastaamaan, pahoittelut siitä. Mutta esimerkiksi tänään olen voinut tehdä tämäntyyppisiä tehtäviä. Pino on nyt vähän matalampi.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pääsiäinen

Pääsiäistervehdys

Sunnuntai 5.4.2015 klo 8:14 - Antti Kaikkonen

Hyvää Pääsiäistä! Täytyy sanoa, että pari vapaapäivää tuli kyllä tällä kertaa oikeaan saumaan. Pieni rauhoittuminen vaalirumban keskellä on nyt aivan paikallaan. Kampanjan viimeinen kuukausi on nimittäin aika lailla vauhdikas. Reilusti yli sata erilaista tilaisuutta eri puolilla Uuttamaata. Pieni pääsiäisrauha on siis hyvä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pääsiäinen, eduskuntavaalikampanja

Hyvää Pääsiäistä!

Perjantai 2.4.2010 klo 8:13 - Antti Kaikkonen

Aselain uudistaminen ei nyt varsinaisesti mikään pääsiäisteema ole, mutta muutama sana siitä nyt kuitenkin, sillä asia alkaa olla eduskuntakäsittelyssä ajankohtaisessa vaiheessa. Asia kiinnostaa niin metsästyksen kuin ampumisenkin harrastajia, ja lisäksi monia muitakin kansalaisia.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pääsiäinen, aselaki