Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977206 kpl

Terveisiä Libanonista

Maanantai 21.3.2016 klo 9:33

Sain äskettäin tilaisuuden käydä tutustumassa YK:n UNIFIL-operaatioon Libanonissa. Matka oli rankahko, mutta myös hyödyllinen ja mielenkiintoinen. Suomen hallituksella on parhaillaan pohdinnassa Suomen osallistumisen laajuus kyseiseen YK-operaatioon tulevaisuudessa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kriisinhallinta, ulkoasiainvaliokunta

Vähän kaikenlaista

Torstai 17.9.2015 klo 11:34 - Antti Kaikkonen

Tässä on nyt vähän kaikenlaista. Aika isojakin asioita. Turvapaikanhakijatilanne on räjähtänyt käsiin niin Euroopassa kuin Suomessakin. Suomi on suurelta osin pysähtymässä perjantain mielenilmauksen vuoksi. Pääministeri piti harvinaisen tv-puheen.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: tasavallan presidentti, ulkoasiainvaliokunta, Ruotsi, ay-liike, Suomi

Ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajuus

Torstai 11.6.2015 klo 17:46 - Antti Kaikkonen

Olen tällä viikolla aloittanut eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajana. Tehtävä on tärkeä ja haasteellinenkin, ulkoasiainvaliokunta on kiistatta yksi eduskunnan arvostetuimmista valiokunnista. Olen otettu siitä, että olen saanut tällaisen luottamuksen. Motivaatio tehtävään on korkealla.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskunta, ulkoasiainvaliokunta

Valiokuntahommia ja liikennekysymyksiä

Torstai 18.2.2010 klo 6:45 - Antti Kaikkonen

Aloitin eilen ulkoasiainvaliokunnan jäsenenä. Tehtävä on mielenkiintoinen, ja entuudestaan tuttu, sillä olin siellä myös alkukauden. Viime vuonna olin "lainassa" ympäristövaliokunnassa ja lakivaliokunnassa. Tällä hetkellä olen siis UaV:n ja YmV:n jäsen ja suuren valiokunnan varapuheenjohtaja. Useimmilla kansanedustajilla on kaksi valiokuntajäsenyyttä, joten tämä oma pakettini on jo ajankäytöllisestikin keskimääräistä työllistävämpi. Mutta se hoidetaan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: valiokunta, ulkoasiainvaliokunta, liikenne, junat