Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977206 kpl

Sekatyömies

Tiistai 19.5.2015 klo 5:57 - Antti Kaikkonen

Tai oikeammin kotona tätä vielä näin aamutuimaan kirjoittelen, mutta kohta lähtö hallitusneuvotteluihin. Ensimmäinen palaveri tänään klo 7.30, sen jälkeen 8.30, ja sen jälkeen klo 9 ja niin edelleen. Työteliäs, mutta varmasti mielenkiintoinen päivä edessä. Itseäni työllistävät tällä hetkellä varsinkin hallituksen asuntopoliittisen linjapaperin laadinta ja biotalousohjelman viimeistely.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: asuntopolitiikka, ympäristöpolitiikka, EU, talous, hallitusneuvottelut

Uudenmaan uusi vuosi

Lauantai 10.1.2015 klo 13:03 - Antti Kaikkonen

Omaa vaalipiiriäni Uuttamaata koskee joukko isoja asioita, joista tehdään ratkaisuja vuonna 2015. Ratkaisuilla on iso merkitys alueemme elämään, suuntaan tai toiseen, riippuen siitä mihin päädytään. Osa ratkaisuista tehdään jo lähikuukausina, osa huhtikuun eduskuntavaalien jälkeen, eli vaaleillakin on merkitystä.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: uusi vuosi, metropoli, joukkoliikenne, sote, ympäristö

Ympäristövierailuja ynnä muuta

Maanantai 10.6.2013 klo 12:43 - Antti Kaikkonen

Olen vieraillut viime viikkoina muutamassa mielenkiintoisessa ympäristöalan yrityksessä. Taannoin kävin Destamatic -nimisessä kierrätysyrityksessä Tuusulassa. Samankaltainen, joskin suurempi, oli L&T Keravan kierrätyskeskus. Molemmat yritykset vastaanottavat jätettä, ja laittavat käyttökelpoisen osan siitä uudelleen kiertoon, kuten energiakäyttöön. Tärkeää toimintaa.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kierrätys, ympäristöyritys, Liikkuva poliisi, keskustanuoret

Komissaarit grillattavina

Perjantai 15.1.2010 klo 15:27 - Antti Kaikkonen

Mielenkiintoinen viikko alla. Työmatka Brysseliin oli onnistunut, ja siitä oli hyötyä (aina näin ei ole). Erityisen mielenkiintoisia olivat pohjoismaisten suurlähettiläiden tapaamiset, Islannin tilanteen arviointi ja komissaarikuulemiset. Kotimaassakin säpinää on, ainakin Keskustan pj-kuvioihin liittyen.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Haiti, ympäristöjoukot, komissaarit, keskusta, kansalaisaloite