Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977203 kpl
Share |

Kannanotto 8.7.2011 (julkaistavissa heti)
 
 
 
Keskustan Uudenmaan piirin puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kaikkonen:
Ei ruuhkamaksuille ja tietulleille!
 
”Julkisuudessa esitettyjä ruuhkamaksuja tai tietullijärjestelmää ei voi hyväksyä. Maksut laittaisivat varsinkin kehyskuntien asukkaat maksumiehen asemaan.
 
Keskustelu ruuhkamaksuista ei ole missään nimessä ajankohtaista ainakaan ennen kuin Helsingin seudun joukkoliikenneyhteydet on nostettu asialliselle tasolle. Esimerkiksi junien käytön lisääminen ei ole vaihtoehto, sillä junat ja liityntäpysäköintipaikat ovat työmatkaliikenneaikaan tupaten täynnä jo nykyisin. Lisää porukkaa ei mahdu, vaikka tahtoa olisikin.
 
Ruuhkamaksujen sijaan nyt tarvitaan pikaisesti investointeja joukkoliikenteeseen. Pääradalle tarvitaan lisäraiteet Keravalta pohjoiseen ja Pisara-radan suunnittelu on aloitettava. Valtion on tuettava kehyskuntien liittymistä HSL-joukkoliikennekuntayhtymään. Tämä olisi nopein tapa parantaa metropolialueen joukkoliikenneyhteyksiä.”
 
Lisätietoja:      Antti Kaikkonen, puh. 050 511 3160