Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977205 kpl
Share |

Kannanotto 12.2.2012

(julkaistavissa heti)

 

Eduskunnan suuren valiokunnan varapuheenjohtaja Antti Kaikkonen (kesk): Letkut irti Kreikasta!

- Uuden lainapaketin sorvaaminen Kreikkaan ja sen hyväksytyksi saaminen on ollut jälleen kerran vaikea neuvotteluprosessi Kreikan poliitikkojen kanssa. Ikään kuin Kreikassa ei ymmärrettäisi miten syvässä suossa maa makaa. Kreikka ei ole onnistunut toimimaan aikaisempienkaan sopimusten mukaisesti, joten valitettavasti on vaikea uskoa, että tästäkään yrityksestä mitään tulisi. Kreikka ei voi jatkaa elämistä yli varojensa.

- Nyt on korkea aika ryhtyä toimiin Kreikan irrottamiseksi euroalueesta. Tarvitaan mahdollisimman hallittu velkasaneeraus, paluu vanhaan valuuttaan drakmaan ja devalvaatio. Tämä ei ole helppo tie, mutta se antaisi Kreikalle uuden alun ja muu euroalue pääsisi eroon painavimmasta kiviriipastaan.

- Markkinoilla on jo varsin hyvin varauduttu Kreikan ajautumiseen täydelliseen selvitystilaan. Siitä tuskin enää seuraisi sellaista eurooppalaista talouskatastrofia, kuin vielä vuosi tai kaksi sitten olisi saattanut tullakin.

- Vanha lääkitys ei enää toimi. Potilas on aika irrottaa letkuista.

 

Lisätietoja:         Antti Kaikkonen, puh. 050 511 3160