Kaikkonen ulkoasianvaliokunnan vierailulla Tallinnassa

21.03.2018

EDUSKUNTATIEDOTUS
RIKSDAGSINFORMATIONEN
21.3.2018

Ulkoasiainvaliokunta vierailee Tallinnassa

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunta vierailee Tallinnassa 21.–22.3.2018. Tapaamisessa Viron parlamentin Riigikogun ulkoasiainvaliokunnan kanssa on tarkoitus keskustella ulko- ja turvallisuuspolitiikan ajankohtaisten asioiden lisäksi kauppapolitiikasta sekä Helsinki–Tallinna -tunnelista ja Jäämeren radasta.  Valiokunta tutustuu myös Viron itäisen kumppanuuden keskukseen. EU:n itäiseksi kumppanuudeksi kutsutaan yhteistyötä Armenian, Azerbaidžanin, Georgian, Moldovan tasavallan, Ukrainan ja Valko-Venäjän kanssa.

Matkalla ovat valiokunnan puheenjohtaja Matti Vanhanen (kesk.), varapuheenjohtaja Pertti Salolainen (kok.) sekä valiokunnan jäsenet Tiina Elovaara (sin.), Pekka Haavisto (vihr.), Eero Heinäluoma (sd.), Antti Kaikkonen (kesk.), Mikko Savola (kesk.), Erkki Tuomioja (sd.) ja Stefan Wallin (r.).

Lisätiedot:
Valiokuntaneuvos Tiina Larvala 09 432 2105, 050 598 0106