Ei huono.

03.04.2019

Haluan olla rakentamassa turvallista Suomea, jossa hyvinvointia riittää lapsista ja nuorista ikäihmisiin saakka. Perusta on siinä, että työikäisille riittää töi- tä, yrityksemme pärjäävät ja voivat työllistää. Näin syntyvillä verovaroilla turvaamme hyvinvointiyhteis- kunnan palvelut, kuten laadukkaan päivähoidon ja koulutuksen, toimivan terveydenhoidon ja ikäihmisille vanhuuden turvan.

Uusmaalaisen kansanedustajan pitää sekä edustaa Uuttamaata että ymmärtää koko maan tilanteita. Uudenmaan erityisongelmia pitää ratkoa myös edus- kunnassa. Liikenne pahenevine ruuhkineen, asumisen kalleus, Itämeren ja vesistöjen tila ja jonoutuneet pe- ruspalvelut ovat näistä muutamia esimerkkejä.

LIIKENNE SUJUVAMMAKSI
Liikenneverkko tarvitsee uusia panostuksia uusista rautatiehankkeista aina sorateihin saakka.
Joukkoliikenteessä on parantamistarpeita. Mutta ei autoiluakaan pidä kriminalisoida. Sitä pitää kyllä asteittain viedä ilmastoystävällisempään suuntaan varsinkin biopolttoaineiden käyttöä lisäämällä. Sähköautot ovat autoilun tulevaisuutta, mutta ne ovat vielä vuosia aivan liian kalliita.


En lämpene tietulleille tai uusille henkilöautojen tien- käyttömaksuille. Vähän armoa pitää olla autoilijoillekin.
Pyöräilijät ja jalankulkijat pitää huomioida esimerkiksi uusin investoinnein kevyen liikenteen väyliin.

HUOMIO VANHUKSIIN JA NUORIIN
Vanhustenhoidossa ilmi tulleet puutteet ovat olleet törkeitä. Näin ei voi jatkua. Tarvitaan tiukempi lainsää- däntö, lisää hoitajia ja vahvempaa valvontaa. Jokainen ikäihminen ansaitsee arvokkaan vanhuuden.

Mutta tulevaisuuttakin on rakennettava. Lasten ja nuorten hyvinvointiin panostamalla teemme parempaa tulevaisuutta. Jokaiselle nuorelle on räätälöitävä oma polku hyvään elämään.


KÄYTÄ ÄÄNTÄSI
Ennakkoäänestys on käynnissä. Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 14. huhtikuuta. Valitse ehdokas, jonka tiedät pystyvän homman hoitamaan. Valitse ehdokas, joka ei ole huono.