Kaikkonen tapaa Ruotsin puolustusministerin Rovaniemellä 5. – 6.10.

01.10.2020

Puolustusministeri Antti Kaikkonen isännöi Ruotsin puolustusministeri Peter Hultqvistin vierailua 5.-6.10.2020 Rovaniemellä. Työvierailun ohjelmaan kuuluu mm. tutustuminen Ilmavoimien toimintaan ja meneillään olevaan RUSKA20-harjoitukseen. Lisäksi ohjelmassa on ministereiden kahdenväliset keskustelut maiden välisestä puolustusyhteistyöstä.

Ministereiden vierailun yhteydessä järjestetään mediatapaaminen/haastattelumahdollisuus maanantaina 5.10. klo 16.30. Mediaa pyydetään ilmoittautumaan perjantaihin 2.10. klo 12.00 mennessä Lapin lennoston tiedotussihteeri Anne Torviselle sähköpostitse osoitteeseen anne.torvinen@mil.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan nimi, syntymäaika (ulkomaalaisilta osanottajilta kansallisuus ja passin numero), tiedotusvälineen nimi sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kaikkonen on lisäksi luennoimassa Lapin yliopistossa 5.10. klo 9.35 alkaen aiheesta “Ajankohtaista puolustuspolitiikasta” ja tavattavissa samana päivänä klo 10.30 – 11 kävelykadulla.