Eduskuntavaaleista eteenpäin

02.04.2023

Vaalikampanja on nyt takana. Kymmeniä tilaisuuksia kaikkialla Uudellamaalla. Tuhansia hienoja kohtaamisia. Kysymyksiä, terveisiä, toiveita, evästyksiä. Kasvotusten, sähköpostilla, somessakin. Kiitos kaikille vastaantulleille ja teille, jotka muuten vain olette hengessä mukana.

Tänään äänestetään ja me ehdokkaat jännitämme vaalin tulosta. 200 valitaan päättämään lainsäädännöstä Suomessa ja valtion tuloista ja menoista. Hallitusneuvottelut alkavat aikanaan ja uusi hallitus jossain vaiheessa aloittaa. Ehkä alkukesästä. Sinne saakka jatkan nykyisessä tehtävässä puolustusministerinä. Ja jos kannatusta ja käyttöä on, olen valmis jatkamaan työtä turvallisen Suomen puolesta.

Kuluneet neljä vuotta ovat olleet melkoiset. Ei voinut tehtävässä aloittaessa arvata, mitä kaikkea vastaan tulee. F-35 -päätös, korona, Ukrainan sota, Nato-ratkaisu ja monet muut asiat. Osaltani olen parhaani mukaan koettanut näitä vastuullisia tehtäviä hoitaa.

Tulevat neljä vuotta toivottavasti ovat rauhallisempia. Mutta epäilemättä isoja asioita vastaan tulee jatkossakin. Toivottavasti eduskuntaan ja hallitukseen saadaan sellainen porukka, joka pystyy Suomi-laivaa näillä maailman tuulisilla vesillä ohjaamaan.

Käytä äänioikeuttasi. Turvallisesti.

Keväisin terveisin,
Antti Kaikkonen