Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977205 kpl

Eduskunta vauhdissa

Keskiviikko 21.9.2011 klo 8:57 - Antti Kaikkonen

Nyt syksyn viikot alkavat olla ohjelmaltaan sellaisia, että useimmat päivät ovat ohjelmaa täynnä aamusta iltaan. Viikonloppuisinkin tekemistä riittää, mutta hieman arkipäiviä kevyemmällä tahdilla. Hallitukselta alkaa viimein tulla esityksiä eduskunnan käsiteltäväksi, ja homma alkaa päästä nyt täydellä höyryllä vauhtiin.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Eduskunta, Yleisradio, Musiikkatalo, ERVV

Monenlaista maailmanparannusta

Keskiviikko 24.3.2010 klo 15:31 - Antti Kaikkonen

Viikon varrella on taas ollut monenlaista tapahtumaa. Mediaseminaari oli todella mielenkiintoinen, mutta muitakin mielenkiintoisia tapahtumia on ollut. Keskustan puheenjohtakisa etenee ja Yleisradion rahoitushärdelli siirrettiin yli vaalien. Kotikulmieni joukkoliikenneasioita olen pyrkinyt edistämään. Ja tietysti harrastamaan muutakin yleistä maailmanparannusta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: media, Yleisradio, joukkoliikenne, HSL, YTV, seksuaalirikokset

Mediaa ja Malediiveja

Torstai 18.3.2010 klo 9:40 - Antti Kaikkonen

Hyvä vauhti taas päällä. Lähdin tänään jo aamukuudelta liikkeelle. Aamun tunnit ovat hyviä lukemiseen ja kirjoittamiseen, sillä puhelin harvoin soi vielä aamuvarhaisesta. Erilaisia rästitöitä riittää aina, ja vanhojen sähköpostien läpikäymistä. Kohta pitää lähteä valiokuntakokouksiin, mutta tässä muutama rivi viikon varrelta blogiinkin.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Yleisradio, Malediivit, Keskusta