Uutispalsta

13.2.2019Kaikkosen perinteiset ystävänpäiväkahvit 14.2.Lue lisää »12.2.2019Kaikkonen Radion YkkösaamussaLue lisää »12.2.2019Kaikkonen keskiviikkona Tietoyhteiskunta-akatemian paneelissaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:999887 kpl

Joku roti

Keskiviikko 16.1.2019 klo 16:37 - Antti Kaikkonen

Viime päivinä on käyty keskustelua vakavasta ongelmista, seksuaalirikoksista. Niitä tapahtuu maassamme huomattava määrä. Maahanmuuttajat ovat määräänsä nähden yliedustettuina näissä tilastoissa. Yksikin tapaus on liikaa.

Näin ei voi jatkua, joku roti pitää olla. Tähän on saatava muutos.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Seksuaalirikokset, eduskunta

Eduskunnan tiukka kevätkausi

Tiistai 8.1.2019 klo 9:20 - Antti Kaikkonen

Eduskunnan kevätistuntokausi alkoi. Se jatkuu maaliskuun puolivälin paikkeille, ja sen jälkeen on muutama viikko vaalikamppailua, ja eduskuntavaalit järjestetään 14. huhtikuuta. Ennen sitä on vielä paljon tehtävänä. Isoimmat asiat ratkaistavana eduskunnan keväässä ovat sote-uudistus ja tiedustelulait, mutta kymmeniä pienempiä lakiesityksiä on myös käsittelyssä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskunta

Videoblogi työpäivästäni

Torstai 25.10.2018 - Antti Kaikkonen

Terve!

Tässä poikkeuksellisesti pieni ja melko vauhdikas videoblogi yhdestä työpäivästäni. Kamera oli mukana 24.10.2018 ja tällainen siitä tuli:

https://m.youtube.com/watch?v=oKUdnkPj3FI&feature=youtu.be

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Eduskunta, kansanedustaja

Tohina päällä

Tiistai 26.9.2017 klo 13:34 - Antti Kaikkonen

Eduskuntatyö on ollut nyt jo jonkun aikaa täydessä vauhdissa. Syksyn isoin asia on budjettikäsittely. Parhaillaan käydään lähetekeskustelua aiheesta. Keskustelu alkoi jo viime viikolla, ja pääsin käyttämään heti alkuun oman ryhmäni yhteisen ryhmäpuheenvuoron, joka löytyykin näiltä sivuilta. Budjetin ohella käsillä on useita isompia ja pienempiä lakikokonaisuuksia.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: budjetti, eduskunta, sotaveteraanit

Ryhmän puheenjohtajaksi?

Torstai 16.6.2016 klo 13:27 - Antti Kaikkonen

Lähetin aamulla sähköpostilla kirjeen Keskustan eduskuntaryhmän jäsenille. Asia koskee sitä, että ensi tiistaina Keskustan eduskuntaryhmä valitsee itselleen uuden puheenjohtajan. Kevään mittaan minulta on kyselty mahdollista ehdokkuutta, kannustettukin. Olen halunnut harkita asiaa perusteellisesti ja ennen kaikkea kuulostella ryhmän tuntoja, ja vähän omianikin. Johtopäätös on hiljalleen kypsynyt. Olen käytettävissä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Keskustan eduskuntaryhmä

Hyvää kesää!

Tiistai 30.6.2015 klo 16:06 - Antti Kaikkonen

Eduskunta päätti äsken kevätkauden viimeisen istuntonsa, ja istuntotauko alkoi. Joitakin pikku tehtäviä tässä vielä on, mutta heinäkuu on itselläni pääasiassa lomakuukausi. Poikkeuksen tekee viikko kuun puolivälissä Porin Suomi Areenassa, jossa osallistun useampaakin seminaariin ja paneeliin. Pari juhlapuhetta on myös heinäkuun ohjelmassa. Mutta muutoin ajattelin kyllä ihan vähän huilaillakin, kevään rypistys on kuitenkin ollut ihan kohtalainen.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kesä, eduskunta

Ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajuus

Torstai 11.6.2015 klo 17:46 - Antti Kaikkonen

Olen tällä viikolla aloittanut eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajana. Tehtävä on tärkeä ja haasteellinenkin, ulkoasiainvaliokunta on kiistatta yksi eduskunnan arvostetuimmista valiokunnista. Olen otettu siitä, että olen saanut tällaisen luottamuksen. Motivaatio tehtävään on korkealla.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskunta, ulkoasiainvaliokunta

Kiitos

Tiistai 21.4.2015 klo 11:55 - Antti Kaikkonen

Haluan lämpimästi kiittää jokaista äänestäjääni luottamuksesta. Kiitos. Kiitos myös kaikille muille hengessä mukana olleille ympäri Suomen. Tiedän, että moni piti peukkuja läpimenon puolesta. Se onnistui, ja vieläpä todellisella äänivyöryllä.

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: Eduskuntavaalit, äänivyöry, kiitos

Vaalipäivä

Lauantai 18.4.2015 klo 21:37 - Antti Kaikkonen

Huh huh! Vaalipäivä koittaa. Lähes 150 vaalitilaisuutta kahden viime kuukauden aikana eri puolilla Uuttamaata, reunoja myöten. Hienoja kohtaamisia ja keskusteluja. Samalla olen saanut myös paljon evästyksiä tulevalle vaalikaudelle, jos sinne tulen valittua. Sehän selviää pian, sunnuntai-iltana.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit, vaalityö, Uusimaa

Suomi kuntoon

Keskiviikko 8.4.2015 klo 9:05 - Antti Kaikkonen

Ennakkoäänestys on alkanut. Nyt on vaikuttamisen paikka. Käynnissä olevissa eduskuntavaaleissa päätetään Suomen suunnasta. Ajankohtaisin asia näissä vaaleissa on Suomen nostaminen nousun uralle. Avain tähän on osaaminen sekä varsinkin pienten ja keskisuurten yritysten kasvun mahdollistaminen. Yritystemme pärjääminen luo työpaikkoja, mikä puolestaan luo uusia verotuloja sen sijaan, että yhteiskunnan varoja kuluu työttömyyskorvauksiin.

 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit, ennakkoäänestys

Pääsiäistervehdys

Sunnuntai 5.4.2015 klo 8:14 - Antti Kaikkonen

Hyvää Pääsiäistä! Täytyy sanoa, että pari vapaapäivää tuli kyllä tällä kertaa oikeaan saumaan. Pieni rauhoittuminen vaalirumban keskellä on nyt aivan paikallaan. Kampanjan viimeinen kuukausi on nimittäin aika lailla vauhdikas. Reilusti yli sata erilaista tilaisuutta eri puolilla Uuttamaata. Pieni pääsiäisrauha on siis hyvä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pääsiäinen, eduskuntavaalikampanja

Vaalivankkurit vauhdissa

Tiistai 24.3.2015 klo 22:52 - Antti Kaikkonen

No nyt on vaalikampanja vauhdissa ja alkaa olla ihan tekemisen meininkiä. Tänäänkin aamuseitsemältä liikkeelle ja äsken kotiin. Yhdeksän (!) vaalitilaisuutta menestyksellisesti (?) takana. No, koko homman menestystä arvioidaan vasta vaalipäivänä. Mutta täysi rumba on siis nyt päällä ja se tuntuu mukavalta. Vaikka vauhti on kova, niin itse asiassa nautin tästä kovasti. On upeaa kiertää vaalipiiriä, tavata vanhoja tuttuja ja tehdä myös uusia tuttavuuksia. Ja evästyksiä työhön tulee joka tilaisuudesta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit

Näin ei voi jatkaa

Lauantai 14.3.2015 klo 11:41 - Antti Kaikkonen

Eduskuntakausi päättyi härdelliin, joka kuvaa valitettavan hyvin kyllä koko eduskuntakautta. Tämän kauden viimeinen istunto päättyi juuri äänestyksiin, jossa hallituspuolueet äänestivät itse nurin omat esityksensä. Näyttää siltä, että monella hermot pettivät ja vaalikauden tulokset jäivät laihoiksi. Näin ei voi jatkaa. Vaaleissa täytyy saada aikaan muutos, ja maahan toimintakykyisempi hallitus, joka pystyy kääntämään Suomen takaisin nousun tielle.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskunta, härdelli, Suomi

TET-harjoittelijan blogi

Perjantai 14.11.2014 klo 12:59 - Joni Talja

Olen 15-vuotias poika, Joni Talja, ja olen ollut tämän viikon Työelämään tutustumis -harjoittelussa kansanedustaja Antti Kaikkosella.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: TET, harjoittelu, eduskunta

Kevätistuntokausi alkoi

Maanantai 3.2.2014 klo 14:57 - Antti Kaikkonen

Eduskunta aloitti kevätistuntokautensa. Eduskuntaryhmät järjestäytyivät ja puhemiehistö valittiin. Puhemiehinä jatkavat Eero Heinäluoma, Pekka Ravi ja Anssi Joutsenlahti. Eduskunnan kevätkaudesta on tulossa työteliäs.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kevätkausi, eduskunta, kouluvierailut, Johannes Virolainen

Loppurutistus

Torstai 20.6.2013 klo 16:21 - Antti Kaikkonen

Huh huh, eduskunnan kevätistuntokausi alkaa nyt olla lopuillaan. Viimeiset viikot ovat olleet melkoista haipakkaa, kun iso joukko lakeja on käsitelty pienehkössä ajassa. Isoin rutistus on ollut kuntarakennelaista, ja samalla sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä. Eikä keskustelu taida tähän loppua.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskunta, kuntarakennelaki, Euroopan Neuvosto

Ryhmäjohtajien palaveri

Tiistai 23.4.2013 klo 15:33 - Antti Kaikkonen

Eduskuntaryhmien puheenjohtajat ovat pitäneet palaverinsa. Voin kuulemma heidän puolestaan jatkaa eduskunnan suuren valiokunnan varapuheenjohtajana. Luottamusta on.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Eduskunta, ryhmäjohtajat, suuri valiokunta

Kevätkausi alkoi

Keskiviikko 6.2.2013 klo 14:57 - Antti Kaikkonen

Eduskunnan kevätistuntokausi alkoi. Eilen oli perinteiset seremoniat, juhlajumalanpalvelus ja tasavallan presidentin puhe. Ihan viisaita puheenvuoroja kuultiin.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Eduskunta, kevätkausi, turvallisuuspolitiikka

Budjetin käsittelyä

Perjantai 14.10.2011 klo 15:11 - Antti Kaikkonen

Tämä viikko kului eduskunnassa ennen kaikkea ensi vuoden budjetista keskustellen ja hieman väitellenkin. Viikolla oli monta pitkää istuntoa, ja aiheesta keskusteltiin täysistunnossa yhteensä yli 30 tuntia. Puheenvuoroja kertyi yhteensä yli tuhat.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: budjetti, eduskunta

Eduskunta vauhdissa

Keskiviikko 21.9.2011 klo 8:57 - Antti Kaikkonen

Nyt syksyn viikot alkavat olla ohjelmaltaan sellaisia, että useimmat päivät ovat ohjelmaa täynnä aamusta iltaan. Viikonloppuisinkin tekemistä riittää, mutta hieman arkipäiviä kevyemmällä tahdilla. Hallitukselta alkaa viimein tulla esityksiä eduskunnan käsiteltäväksi, ja homma alkaa päästä nyt täydellä höyryllä vauhtiin.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Eduskunta, Yleisradio, Musiikkatalo, ERVV

Vanhemmat kirjoitukset »