Uutispalsta

14.1.2019Kaikkonen kutsuu eduskuntaryhmät koolle seksuaalirikosten takiaLue lisää »9.1.2019Kaikkonen Radion Ykkösaamussa torstainaLue lisää »7.1.2019Kaikkonen tiistaina Huomenta SuomessaLue lisää »

Pikakysely

Kannatatko uutta tiedustelulakia?

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:977206 kpl

Armoa autoilijoille

Maanantai 17.12.2018 - Antti Kaikkonen

Suomi on pitkien etäisyyksien maa. Edes täällä Uudellamaalla joukkoliikenne ei ole niin kattavaa, että kaikki voisimme sen varassa elää. Hyvä, että jotkut voivat. Mutta moni tarvitsee autoa, eikä siitä pitäisi nyt sentään ihan mahdotonta syntiä tehdä, sanon minä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Henkilöauto, liikenne, joukkoliikenne

Liikennettä ja ikäihmisiä

Torstai 26.1.2017 - Antti Kaikkonen

Vuosi on vaihtunut, ja politiikan vuosi on jo hyvässä vauhdissa, vaikka eduskunnan istuntokausi alkaa vasta ensi viikolla. Näinä päivinä on aika paljon erilaisia muita valmistavia palavereita ja kokouksia, kuten keskustan puoluehallitus tänään. Ja tänne eduskunnan työhuoneeseen on aina hyvä tulla kirjepostia aukomaan ja sähköposteja kahlaamaan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: liikenneverkko, vanhustenhoito

Uudenmaan uusi vuosi

Lauantai 10.1.2015 klo 13:03 - Antti Kaikkonen

Omaa vaalipiiriäni Uuttamaata koskee joukko isoja asioita, joista tehdään ratkaisuja vuonna 2015. Ratkaisuilla on iso merkitys alueemme elämään, suuntaan tai toiseen, riippuen siitä mihin päädytään. Osa ratkaisuista tehdään jo lähikuukausina, osa huhtikuun eduskuntavaalien jälkeen, eli vaaleillakin on merkitystä.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: uusi vuosi, metropoli, joukkoliikenne, sote, ympäristö

Alueen asialla

Keskiviikko 19.1.2011 klo 15:35 - Antti Kaikkonen

Paitsi, että eduskunnassa saa perehtyä globaaleihin, eurooppalaisiin ja kansallisiin kysymyksiin, on iso osa työtä myös oman vaalipiirin ja oman kotiseudun erityiskysymysten esiin nostaminen. Viime aikoina niitä on ollut monenlaisia, junaliikenteestä lähtien.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: junaliikenne, Keski-Uusimaa, Portugali

Metropolipolitiikkaa

Keskiviikko 10.11.2010 klo 21:56 - Antti Kaikkonen

Tämän viikon luultavasti merkittävin eduskuntakeskustelu käytiin metropolipolitiikasta. Kyse on siitä, miten puututaan Helsingin seudun ongelmiin ja miten parannetaan kuntayhteistyötä alueella. Asiasta keskusteltiin eilen täysistunnossa, jonka jälkeen selonteko lähetettiin valiokuntakäsittelyyn.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: metropoli, Helsingin seutu, joukkoliikenne

Monenlaista maailmanparannusta

Keskiviikko 24.3.2010 klo 15:31 - Antti Kaikkonen

Viikon varrella on taas ollut monenlaista tapahtumaa. Mediaseminaari oli todella mielenkiintoinen, mutta muitakin mielenkiintoisia tapahtumia on ollut. Keskustan puheenjohtakisa etenee ja Yleisradion rahoitushärdelli siirrettiin yli vaalien. Kotikulmieni joukkoliikenneasioita olen pyrkinyt edistämään. Ja tietysti harrastamaan muutakin yleistä maailmanparannusta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: media, Yleisradio, joukkoliikenne, HSL, YTV, seksuaalirikokset

Valiokuntahommia ja liikennekysymyksiä

Torstai 18.2.2010 klo 6:45 - Antti Kaikkonen

Aloitin eilen ulkoasiainvaliokunnan jäsenenä. Tehtävä on mielenkiintoinen, ja entuudestaan tuttu, sillä olin siellä myös alkukauden. Viime vuonna olin "lainassa" ympäristövaliokunnassa ja lakivaliokunnassa. Tällä hetkellä olen siis UaV:n ja YmV:n jäsen ja suuren valiokunnan varapuheenjohtaja. Useimmilla kansanedustajilla on kaksi valiokuntajäsenyyttä, joten tämä oma pakettini on jo ajankäytöllisestikin keskimääräistä työllistävämpi. Mutta se hoidetaan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: valiokunta, ulkoasiainvaliokunta, liikenne, junat