Pääsiäistervehdys

05.04.2015

Hyvää Pääsiäistä! Täytyy sanoa, että pari vapaapäivää tuli kyllä tällä kertaa oikeaan saumaan. Pieni rauhoittuminen vaalirumban keskellä on nyt aivan paikallaan. Kampanjan viimeinen kuukausi on nimittäin aika lailla vauhdikas. Reilusti yli sata erilaista tilaisuutta eri puolilla Uuttamaata. Pieni pääsiäisrauha on siis hyvä.

Sinänsä kampanjointi on mennyt aivan hyvin. Vaikka vaalitilaisuuksissa ehdokkaita käy tapaamassa vain aika pieni osa suomalaisista, väkeä on silti ollut mukavasti liikkeellä. Suurin osa taitaa muodostaa mielipiteensä mediasta syntyneen mielikuvan tai vaikkapa sosiaalisen median välityksellä. Ehdokkaistahan saa toki tietoa lehdistä tai netistä lukemalla. 

Kovin suuria vaalilupauksia en aio tällä kertaa olla antamassa, käy vaaleissa sitten sen johdosta miten käy. Sen voin luvata, että olen tavoitettavissa myös vaalien välillä ja toimin jatkossakin ahkerana ja aktiivisena kansanedustajana – olen aloitteellinen ja otan kantaa. Pyrin päätöksissäni ottamaan huomioon ihmisten toiveita ja ongelmia ja pyrin oikeudenmukaisuuteen.

Mutta en kuitenkaan halua luvata sellaista, mitä en välttämättä pysty pitämään. Valtiontalous on tällä hetkellä niin huonossa jamassa, että kuluja ei voi paljoa lisätä. Suomi velkaantuu yli miljoona euroa joka tunti. Tähän on saatava muutos. Sen verran meidän on ajateltava tulevia sukupolviakin.

Kaikista tärkeintä on saada Suomi takaisin nousun tielle. Siihen tarvitaan nippu toimenpiteitä, joilla edistetään yrittäjyyttä ja ihmisten työllistymistä. Luulenpa, että siihen tarvitsemme nyt myös henkisen ilmapiirin muutosta, jossa yhdessä lähdemme nostamaan maatamme ylös suosta. Siihen taidetaan tarvita myös uutta pääministeriä, johon tehtävään oma ehdokkaani on Juha Sipilä. 

Kun työllisyys paranee, velkaantuminen vähenee ja voimme puuttua yhä enemmän myös erilaisiin yhteiskunnan kipukohtiin. Erityisen tärkeää olisi mielestäni ennalta ehkäisevä työ. Se on yleensä myös kaikista inhimillisin tapa toimia, ja samalla edullisin. Tätä meidän päättäjien tuntuu vain olevan vaikea usein ymmärtää.

Näiden sivujen vasemmasta laidasta löytyvän “Eduskuntavaalit 2015” -linkin takaa löytyy vähän enemmän tietoa vaalitavoitteistani.

Ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 8. huhtikuuta ja jatkuu tiistaihin 14. huhtikuuta asti. Varsinainen vaalipäivä on 19. huhtikuuta. Toivottavasti voit laittaa numeron 362 harkittavien joukkoon.

Pääsiäisterveisin, Antti