Uutta Vuotta

01.01.2016

Hyvää Uutta Vuotta kaikille blogini lukijoille. Toivottavasti se on edellistä parempi, vaikka elämmekin aika lailla kovia aikoja. Haasteita riittää niin kotimaassa kuin maailmallakin. Toisaalta pieni Suomi on kyllä historiassaan selvinnyt isommistakin vaikeuksista, joten jos olemme viisaita, näistäkin selvitään.

Joulu oli perheellemme tavallistakin erityisempi. Suurin jouluilo saapui meille jo vähän ennen joulua, ja nyt perheeseemme kuuluu myös kolmevuotias ihana ja reipas tyttö. Olemme koko porukka tästä hyvin iloisia ja onnellisia. Joulu on ihmeiden aikaa!

Mistä on pienet tytöt tehty?
Mistä on pienet tytöt tehty?
Sokerista, kukkasista,
inkivääristä, kanelista.
Niistä on pienet tytöt tehty.  

-Kirsi Kunnas

Eli tässä on nyt parisen viikkoa totuteltu kahden lapsen perheen elämään. Meillä asuu nyt siis kaksi meille sijoitettua lasta, kaksivuotias poika ja kolmevuotias tyttö. Lapsista meillä ei ole tarkoitus kertoa sen tarkempia tietoja julkisuuteen, ei edes etunimiä. Sen voi sanoa, että suomalaisia ovat taustaltaan ja reippaita tapauksia molemmat!

Lapsimäärän tuplaantuminen kyllä enemmän kuin kaksinkertaistaa vauhdin ja vipinän, välillä metelinkin. Mutta se kuuluu kai asiaan. Ja välillä itketään ja välillä nauretaan, sellaista se on.

Tyttö tuli perheeseen sikälikin kyllä erinomaiseen aikaan, että eduskunnassa on nyt istuntotauko. Vaikka istuntotauoillakin yleensä teen töitä, aion ottaa nyt lähiajat aika rauhallisesti ja viettää mahdollisimman paljon aikaa perheen parissa. On tärkeää, että tyttö saa hyvän alun meillä asumiseen. Juoksevat työasiat pystyn kyllä tässä ohessa silti hoitamaan.

Mutta mahdolliset yhteydenotot pyytäisin tekemään nyt mieluiten sähköpostitse. Yritän aina lasten päiväunien aikaan vastailla posteihin.

Toivotan blogini lukijoille valoa ja myötätuulta alkaneeseen vuoteen!