Kaikkoselle tukea Pohjois-Savon vaikuttajanaisilta

06.09.2019

Keskustan johtajaa valittaessa valta ja vastuu on puoluekokousedustajilla. Jokainen äänioikeutettu päättää itse, ja saa ratkaisunsa myös kertoa. Me olemme päättäneet antaa tukemme Keskustan puheenjohtajavaalissa Antti Kaikkoselle. 

Olemme seuranneet aktiivisesti puheenjohtajaehdokkaiden kampanjoita, kampanjan viestejä sekä ehdokkaiden näkemyksiä meidän keskustalaisten johtamiseen. Olemme tulleet lopputulokseen, jossa koemme, että Keskusta tarvitsee nyt ensisijaisesti ihmisten johtajaa: tähän haasteeseen Antti on valmis antamaan itsensä ja osaamisensa. 

Antti nauttii ihmisten kohtaamisesta, hänellä on aina aikaa katsoa silmiin, kuunnella ja antaa arvo ihmiselle – myös erimieliselle ja vähemmän tutulle. Sitä sydämensivistystä me arvostamme valtavasti. 

Antti tuo politiikkaan hyvää. Hyviä ajatuksia ja syvällistä näkemystä, sekä hyvän tavan toimia. Hän on reilu, avoin, ja rakentaa luottamusta yli sukupolvi- ja puoluerajojen. Antti osaa luoda hyvää henkeä ja yhdistää ihmisiä tekemään hyvää. Hän vastuuttaa myös muita. Näitä ominaisuuksia Keskusta tarvitsee.

Keskusta tarvitsee johtajan, joka yhdistää erilaisia keskustalaisia ja kuuntelee enemmän kuin julistaa. Julistaa pitää kuitenkin osata, selkeästi ja puhuttelevasti. Keskusta kun ei ole harmaa keskiarvo, vaan vahvan vihreä liike. On löydettävä vastaukset tämän päivän politiikan kysymyksiin. Johtaa edestä mutta keskeltä. Kaikissa tilanteissa hermojen pitää pitää ja muistaa olla nöyrä. Kun pitäisi valita, itkeäkö vai nauraa, on aina parempi nauraa. Antti tämän kaiken tunnetusti osaa.

Valittiin lauantaina kumpi tahansa, tuemme uutta puheenjohtajaamme. Yhteinen Keskusta nousee vain yhdessä tekemällä. Lauantaina aiomme tehdä kuten sydän sanoo. Kannustamme kaikkia keskustalaisia samaan, puoluekokouksessa ja myös sen jälkeen.

Tunnemme molemmat hyvin ja valitseepa kenttä mitä tahansa, meille käy hyvin. Muistettava on, että koko kentän oltava hänen takanaan ehdoitta! Lisäksi toivomme kaikkien muistavan Annika Saarikon ääneen lausuman viisauden: ollakseen jonkun puolella, ei tarkoita että on toista vastaan.

Sallamaarit Markkanen, Siilinjärvi
Auli Piiparinen, Leppävirta