Pohjois-Pohjanmaan keskustavaikuttajilta tukea Kaikkoselle

03.09.2019

Kaikkonen johtoon kokemuksella, aatteella ja asenteella

Suomen Keskusta hakee uutta johtoa. Millainen johtaja nyt tarvitaan? Mielestämme kokenut, johtamiskykynsä todistanut, oikealla asenteella ja aatteella varustettu puheenjohtaja. Tämä henkilö on puolustusministeri Antti Kaikkonen.

Kaikkonen on tullut tutuksi meille keskustalaisille, ja me keskustalaiset hänelle. Antin kokemus johtajana toki tunnetaan, mutta pitää muistaa että hän tuntee aidosti kenttätyön ja järjestömme. Tästä kertoo hänen kokemuksensa johtotehtävistä Keskustanuorissa, Uudenmaan Keskusta-piirissä sekä ulkoasiainvaliokunnassa ja eduskuntaryhmässä. Kokemus näkyy ja kuuluu.

Vaativia tehtäviä hoitaessaan Kaikkonen on osoittanut kykynsä johtaa. Hän on ratkaisukeskeinen ja uskaltaa tehdä päätöksiä, eikä myöskään karttele keskustelua. Eduskuntaryhmän puheenjohtajana Antti teki vakuuttavaa työtä vaikeissakin tilanteissa ja kiersi ahkerasti kenttää koko Suomen taajuudella.

Asenteellakin on väliä. Kaikkonen tunnetaan yhteistyön rakentajana, joka ei turhia kiukuttele. Hommat hoidetaan, huumoriakin riittää. Tällaista asennetta tarvitsemme.

Kokemuksen ja asenteen lisäksi Antilta löytyy juurevuutta ja aatteellisuutta. Hän on kansanliikkeen kasvatti, joka on aina omien puolella. Antti puolustaa heikompia, ymmärtää sivistyksen, osaamisen, aluepolitiikan ja perinteiden päälle. Ennen kaikkea hänellä on sydämen sivistystä ja herkkyyttä pienen ihmisen murheille. Sellaisen puheenjohtajan ja Keskustan me haluamme, ja siksi kannatamme Antti Kaikkosta Keskustan johtoon. 

Katja Koivukoski, Oulu
Taneli Kastikainen, Oulu
Valtteri Paakki, Ii
Esa Kojo, Liminka
Jaakko Ruokola, Oulu
Hanna Markkanen, Kempele
Pasi Jarva, Kempele
Viljo Långström, Siikalatva
Jarmo Vuolteenaho, Nivala
Liisa Ojantakanen, Siikalatva
Anne Syrjälä, Ylivieska
Mirja Kaartinen, Oulu
Leena Siiri, Haapavesi
Merja Paloniemi, Oulu
Maija Tahkola, Kempele
Anna-Kaisa Markkanen, Kempele
Kaisu Juvani, Kempele
Ahti Tahkola, Kempele
Eija Tahkola, Kempele
Mika Härkönen, Oulu
Jouni Pitkänen, Oulu
Raili Myllylä, Kalajoki
Teuvo Siikaluoma, Oulu
Mikko Tahkola, Pyhäntä
Matias Ojalehto, Oulu