Keski-Pohjanmaan keskustavaikuttajilta tukea Kaikkoselle

04.09.2019

Keskustan Kaikkonen on valintamme puheenjohtajaksi

Tuemme Antti Kaikkosen valintaa Keskustan puheenjohtajaksi. Hän on tässä ajassa vahvin, puhuttelevin ja varmin valinta puolueemme johtajaksi.

Kaikkosen kyky johtaa, kestää paineita ja yhdistää on testattu perusteellisesti. Kansanliikkeen kasvattina hän ymmärtää ja innostaa keskustahenkisiä suomalaisia kautta maan.

Valitaan kuka tahansa, joutuu Keskustan uusi johtaja kestämään ankaria paineita, ryöpytystä ja stressiä. Kaikkosen paineensietokyky on läpikotaisesti testattu. Mies ei murru kovimmissakaan paikoissa. Päinvastoin, hänellä on osoitettu kyky kerätä itsensä sekä joukkonsa liikkeelle ankarinakin aikoina. Siksikin hän on nyt oikea valinta.

Kaikkosen johtamiskyky on vahva. Kokousten johtamisen lisäksi Kaikkonen on tehnyt johtajan kovaa arkista työtä mm. Nuoren Keskustan Liiton, Keskustan Uudenmaan piirin ja Keskustan eduskuntaryhmän johtajana. Johtajana hän on kuunteleva, kokoava ja innostava. Kunnon johtajuusnäytöt ovat välttämättömiä henkilöltä, joka valitaan Keskustan puheenjohtajaksi.

Ennen kaikkea Antti Kaikkonen on innostava ja aito. Hän puhuu selkosuomea ja vastaa reilusti esitettyihin kysymyksiin. Esimerkiksi perheiden asiat, alue- ja kaupunkipolitiikka, yrittäjyys, ympäristö ja liikenne ovat hänellä hyvin hallussa, merkitystään koko ajan nostavan puolustuspolitiikan lisäksi. Näissäkin asioissa Keskustan linjan pitää olla puhutteleva ja selkeä.

Keskusta kykenee parhaiten puolustamaan kotiseutuamme, kun puolue on vahva niin maaseudulla kuin kasvukeskuksissakin, etelää myöten. Uusmaalaiset ovat valinneet Kaikkosen eduskuntaan viidesti, vuoden 2019 tappiovaaleissa hän sai suuremman luottamuksen kuin koskaan aiemmin. Kaikkonen voi kasvattaa Keskustan kannatusta myös alueilla, joissa valtaosa suomalaisista asuu.

Keskustan joukot pitää koota ja kerätä suomalaisten luottamus ihmisläheisellä keskustapolitiikalla, yhteistyössä. Katse pitää kääntää tulevaan, ja tehdä 2020-luvusta Keskustan vuosikymmen. Siksi kannatamme Keskustan Kaikkosta.

Maarit Hotakainen, Halsua
Timo Pärkkä, Halsua
Piia Rautiola, Kannus
Tapio Pajunpää, Kokkola
Erkki Hänninen, Kokkola
Oliver Pietilä, Kälviä